Operational Lease

Met Full Operational Lease nemen wij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand. Alles wordt voor u geregeld: verzekering, onderhoud, reparaties et cetera. Het enige waar u nog over na hoeft te denken is dat u op tijd tankt en dat zijn ook gelijk de enige bijkomende kosten.

Naast Full Operational Lease kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease. Daarmee kunt u diverse servicecomponenten zelf regelen, en wordt uiteraard uw leasebedrag per termijn lager.

Met een Operational Lease staat uw auto niet bij u op de balans en blijft er meer financieringsruimte over om in uw bedrijf te investeren.

De voordelen op een rijtje:

 • De auto staat niet op uw bedrijfsbalans

 • U loopt geen restwaarderisico

 • U kunt uw kosten budgetteren dankzij vaste looptijd

 • U betaalt per maand een vast bedrag aan rente en aflossing

 • Aan het einde van de looptijd is een koopoptie mogelijk

 • Uitbreiding met servicecomponenten mogelijk

Wilt u zekerheid, gemak en de garantie hebben dat u altijd mobiel blijft. Kies dan voor Operational Lease via Vakgarant Lease.

 

Bij Operational lease wordt zowel het beheer als de financiering van de auto overgenomen door Dealer Lease Company. Wij zijn juridisch en economisch eigenaar van de auto en dragen het economisch risico. Na de looptijd van de leasecontract gaat de auto terug naar Dealer Lease Company. Operational lease is te vergelijken met huur op lange termijn. Het is goed voor u om te weten dat zo de economische risico's die autorijden met zich mee kan brengen, uit uw handen worden genomen.

 

Samen met u bouwen we een contract op maat wat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Dat lijkt heel eenvoudig maar dat is het niet. Ogenschijnlijk identieke voorwaarden kunnen er echter voor zorgen dat u aan het eind van het leasecontract van een koude kermis thuis kunt komen. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de klappen van de zweep. Wij weten dat er veel meer komt kijken bij een zorgeloos wagenparkbeheer. En dat ervaren bestaande relaties én onze medewerkers als geen ander.

 

De service van Vakgarant Lease is gericht op zorgeloos rijden zonder dat u hoeft om te kijken of alles goed geregeld is.

 

Opgenomen in ieder operationeel leasecontract zijn minimaal de componenten.

 

 • Rente / afschrijving
 • Houderschapsbelasting
Uw Operational Lease kunt u eventueel uitbreiden met:
 • Aantrekkelijke verzekeringsvoorwaarden

  De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om tijdens de reis met uw familie goed verzekerd op weg te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering standaard opgenomen in de verzekeringspremie.

 • Reparatie, onderhoud en banden.

  Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw dealer is uw auto in professionele handen.

 • Vervangend vervoer.

  Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom kunt u het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u daar de beschikking over een vervangende auto.

 • 24-uurs hulpverlening

  Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

 • Brandstofpas

  Wij kunnen uw contract uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. Hiervan ontvangt u één overzichtelijke factuur per maand.